luiergroothandels kledingbedrijf kleding in beperkte oplage

Promotiekleding - Beroepskleding - Outdoor kledij

Uw kleding moet bijzonder stevig zijn, comfortabel en bovenal kwaliteitsvol. Koop hier uw outdoor kleding online. Euro Joe produceert zijn eigen lijn, Euro Joe Outdoor kleding. Dit om volledig aan de noden van onze klanten te kunnen beantwoorden, in het bijzonder voor hondentraining kleding. Een van onze meest populaire producten is de Euro Joe ...

Neem contact op met leverancierWhatsApp

Wij kopen je oude kleding - Texcollect

Gooi je kleding niet in de kledingbak. En zeker niet in de vuilnisbak! Want nu kun je oude kleding inleveren voor geld. En je hoeft er niet voor te sjouwen of te zoeken naar een kledingcontainer. Onze chauffeur komt je gebruikte / overtollige kleding en schoenen namelijk bij je thuis ophalen. Bovendien betalen we je tot €0,20 per kilo.

Neem contact op met leverancierWhatsApp

Kledingproductie | Regisstyle

Het produceren van kleding is onze passie, al meer dan 50 jaar . De kledingproductie vindt plaats in onze partnerfabriek in Marokko waar dagelijks 100 mensen onder goede omstandigheden aan het werk zijn. Vakmanschap en eerlijke productie zijn essentieel voor ons. De planning gebeurt op ons hoofdkantoor in Meerdonk (vlakbij de grens met Nederland).

Neem contact op met leverancierWhatsApp

Kleding Atelier Palet - Confectiebedrijf Bultur Textiel

Kleding Atelier Palet is een begrip in de mode- en textielbranche. Niet alleen produceren wij mode en kleding, ook voor andere textielwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Kledingontwerp, sampling/monsters en reparatie

Neem contact op met leverancierWhatsApp

Op zoek naar duurzame kleding - Schone Kleren

Er zijn twee wegen om de productie en verkoop van duurzamere kleding te bevorderen. De arbeidsomstandigheden in de kledingketens verbeteren De Schone Kleren Campagne spitst zich toe op de ar- beidsomstandigheden in de toeleveringsketens van de grote kledingbedrijven.

Neem contact op met leverancierWhatsApp

Kledingreparatie Den Bosch - Naaiatelier, Kledingherstel ...

Kledingreparatie in Den Bosch wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3 door 6 beoordelingen. Kledingreparatie. Uit een jurk scheuren of een gat in een broek: het gebeurt helaas. Voor kledingreparaties gaat u langs bij een naaiatelier.

Neem contact op met leverancierWhatsApp

OpbergSpecialist - Kledingstandaard verchroomd

Vanwege de beperkte afmetingen is hij altijd wel ergens neer te zetten zonder in de weg te staan. Een kledingstandaard zorgt ervoor dat kleding voor het slapengaan niet op een stoel of op de grond gelegd hoeft te worden en de volgende dag weer netjes zonder …

Neem contact op met leverancierWhatsApp

Professioneel kledingrek met dubbele stangen - Inklapbaar ...

Het kledingrek is voorzien van dubbele stangen, waardoor u er extra veel kleding op kwijt kunt. Daarnaast is het stevige kledingrek verstelbaar in de hoogte, maar ook in de breedte. De maximale hoogte is 167 cm en de maximale breedte is 188 cm. Zo kunt u én meer kleding én langere kleding ophangen op dit handige kledingrek.

Neem contact op met leverancierWhatsApp

Op zoek naar aangepaste kleding voor personen met een ...

Ontdek ons assortiment zorgbroeken- en rokken: met elastische boorden en grote riemhaken en zonder drukknopen. Gemakkelijk zelfstandig aan te drukken en een focus op comfortabel zitten en staan. Lees meer over aangepaste kleding. 24 resultaten.

Neem contact op met leverancierWhatsApp

Heb je ooit per ongeluk iemand beledigd met een ...

Ik stond bij de kassa van de supermarkt, en een vrouw naast me sprak me aan. Ze vond dat mijn kleding wel erg op het randje was. Een mini rokje, met blote benen, in december. Toen ze weg was zeiden de caissière en een mannelijke klant waar ze zich mee bemoeide. Blote benen en een mini rokje.

Neem contact op met leverancierWhatsApp